dissabte, 28 de gener del 2017

Cursa 2 Turons (21 km i 800 mts d+)

Resum: M´encanten les curses de muntanya d´hivern

Passo a buscar l´Efren per casa seva i anem a Moià. Hem estat estudiant diferents curses que es feien avui (ARCS St Vicenç, 5 cims, etc…), però finalment ens hem decidit per la 2 turons de Moià, i la veritat és que no m´arrepenteixo gens. Arribem a Moià, aparquem anem a buscar els dorsals. Fot un fred que pela, i ens anem a refugiar a un bar. Ens canviem al cotxe, escalfem una mica i anem cap a sortida. Fem les fotos de rigor (també em trobo a la Gemma del Nat´s).


  
La cursa comença a les 10h, força puntual. Els primers metres son per estirar al grup, com sempre. L´Efren surt com una fletxa, i no el puc pas seguir. M´ho prenc com un entreno de qualitat, ja que ahir vaig sortir en bici i em noto una mica carregat. Cap al km 4 o 5, veig a l´Efren no gaire lluny. Estem en el terreny que m´agrada (pujadeta), i apreto el cul. Aconsegueixo atrapar-lo i posar-me al davant. Les sensacions son molt bones, però no se si podré aguantar aquest ritme…


Estem tota l´estona adelantant-nos, ell a la baixada i jo a la pujada. Els últims kms son de pujada i aprofito per treure-li una distancia prudencial per poder arribar a la última baixada amb poques possibilitats que m´atrapi, però quan falten 500 metres per arribar, el tio que anava al meu davant s´equivoca i jo al darrera d´ell, fins que 100 metres més enllà em dono compte i donem mitja volta. Però és massa tard i veig com l´Efren passa davant meu…. Llàstima! Jejejeje



Molt content de l´estat de forma actual, i desitjant fer ja la próxima cursa de muntanya. Arribo el 40è amb 2h11´, d´un total de 179 corredors.  

dissabte, 7 de gener del 2017

Cursa dels Nassos (10km)

Resum: Montse, ja tens la primera cursa de 10 kms al sac, Felicitats!

Avui toca disfrutar d´una altra manera, i és que acompanyaré a la Montse perquè acabi la seva primera cursa de 10 kms. Quedem amb l´Anna i l´Asier a Sabadell, i anem junts a Barcelona. Aparquem i anem cap a la sortida (l´Asier també farà la cursa).


L´objectiu és anar a 6 min/km, intentant baixar de 60 minuts. Com que és la seva primera cursa, no té marca i estem a la tercera sortida, a les 17h45. L´avantatge de sortir tant enrere és que vas adelantant a molta gent tota l´estona (comencem dels últims, amb 11.000 persones, i arribem cap a la posició 7.133). Tampoc hi ha gaires aglomeracions en aquesta sortida.


Anem molt bé tota la cursa, inclús la tinc que frenar en molts moments.... Al km 8 fa la última apretada, i arribem amb 58 minuts, 2 minuts menys del què teníem previst. Contents no, lo següent! Alguna manera millor d´acabar l´any? Impossible!