dimecres, 27 de març del 2013

Punktrail de Sallent (25 km i 1000 mts d+)


Resum: Moltes coses a aprendre....








No és una cursa, és molt més que això! Estem parlant d'una de les idees més ben parides que conec. Tota una revolució social per lluitar contra els abusius preus d'inscripció que últimament corren pel mon runner, i ajudar als més necessitats. La inscripció és gratuïta (es pot ajudar a pagar les despeses comprant un buff per només 5€). A canvi, tothom està "obligat" moralment a portar menjar pel banc d'aliments pels més necessitats. Quina patxoca feia el banc...




La cursa tenia 24 km i 1000 mts de d+ teòrics, i que a la pràctica van ser més de 25 km, la majoria per uns corriols molt guapos, amb poca pista i zero asfalt, incluint una linia elèctrica, com no podia faltar...
Tot i ser gratuïta, no va faltar la butifarrada a l'arribada i uns quants avituallaments (quatre com a mínim), algun d'ells molt ben currats, incluint una animació de la sala Stroika amb l'Ivan el terrible com a membre destacat. Quin gran moment!



Tampoc em vull passar de pilota i voldria deixar constància d'un parell de coses a millorar, com van ser la cua per recollir el "dorsal-pulsera" i el buff, i la no puntualitat alhora de començar la cursa, amb uns 20 minuts de retard.
Dit això, només em queda felicitar a la organització, especialment al punki més punki Jordi Molist, per aquesta moguda tan addictiva, i prendre nota per la punktrail de Manresa del dia 10 de novembre, on esteu tots/es convidats. Espero fer-ho la meitat de bé, i ja em donaré per satisfet.