dimarts, 12 de juny del 2012

Cros de Callús (10 km i 195 mts d+)






Resum: Igual que l´any passat!

Un dissabte de juny a les 18h de la tarda, quina mala hora que han escollit (per això hi ha tan poca gent...), em recorda la cursa del Mosquit de fa dos anys, on vem córrer a 35ºC. Per sort, entre ahir i avui han baixat una mica les temperatures i estem a uns 30ºC.... Passarem caloreta també! Arribo justet de temps, recullo el pitrall, fem les fotos de rigor amb el Nat´s i amb els colegues, i escalfo una mica.



La cursa comença puntualment a les 18h, i el primer km i mig serveixen per estirar el grup, abans d´enfilar la primera pujada llarga de la cursa, i que farà molta pupa amb la calor que fa. Sort que l´organització ha preparat unes dutxes fantàstiques per refrescar-nos. Tot i això, trobo a faltar un avituallament a plena pujada, abans del primer situat al Km5, ja que la gola es queda molt seca i costa respirar bé.


En aquests moments, el Juanje del Nat´s se m´ha escapat i no puc seguir-lo, i el Manel Deli i el Jordi Badia van per darrera meu. Arribem a la part alta de la cursa i a partir d´aquí tot serà baixada. Doncs vinga, gas a fondo que em sento bastant bé!


Arribo el 17è amb 43´40, exactament el mateix temps que vaig fer l´any passat (quina casualitat), amb la diferència que l´any passat era al matí i no feia tanta calor. Per tant, puc estar més que content, i a més a més, com ja corro com a veterà, he tornat a fer podi (3r millor temps). El Juanje ha fet una gran cursa, i ha arribat el 14è amb 42´38, el Manel arriba darrera meu, el 27è amb 45´30, i el Jordi Badia, que no li agraden gaire aquest tipus de cursa ràpides, amb calor i poc tècniques, arriba el 35è amb 46´22. M´agradaria destacar la reaparició del company i amic del Nat´s Raimon, que ha estat força temps fora de combat per una maleïda lesió, i ha fet un excel.lent 33è lloc amb 46´12; així com la 1a i 3a posició de les també companyes del Nat´s, Iolanda Garcia i Lidia Artero; felicitats campiones!  

1 comentari:

  1. FELICITATS NOI. ENCARA QUE HAGIS FET EL TEMPS
    IGUAL QUE L'ANY PASSAT, ES UNA VICTORIA, DONS
    L'EDAD NO ES LA MATEIXA.
    ENHORABONA I UN PETO.

    ResponElimina